Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Servicii de contabilitate
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Contabilitate

Focus Consulting Co ofera servicii de contabilitate curenta pentru clienti, cu intocmirea tuturor rapoartelor, registrelor, care prevede: -Intocmirea registrelor obligatorii specifice contabilitatii; -Intocmirea tuturor raportarilor si declaratiilor specifice activitatii financiar-contabile si fiscale; -Asigurarea activitatilor de primariat; -Intocmirea unor raportari specifice, conform cerintelor / specificatiilor clientului.

Certificare bilanturi

Verificarea, prin sondaj, a documentelor intocmite de catre client; Intocmirea si certificarea situatiilor financiar-contabile ale acestuia, cu respectarea prevederilor legale in vigoare.

Expertiza si audit intern contabilitate
Intocmirea fluxului de numerar / a bugetelor, a situaţiilor financiare şi a rapoartelor, lunare / trimestriale / revizuire la sfârşitul anului, reexaminare pentru IFRS / IAS a situaţiilor financiare, analize financiare bazate pe cerintele clientului.

Expertiza si verificarea situatiilor financiar-contabile intocmite de catre client si a declaratiilor fiscale intocmite de catre acesta si exprimarea unei opinii certificate ceu privire la modul de realizare a acestora, la cererea clientuului sau a tertilor.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura